Om Eye4u

Vi er et sikringsfirma, som levere både enkelte løsninger og komplette turnkey løsninger. Vi er godkendt af sikkerhedsstyrelsen og Forsikring & Pension, derfor leverer vi forsikringsgodkendte løsninger.

Vores kunder

Vi bliver ofte valgt på vores personlighed og tætte forbindelser med vores kunder. Derfor er vores kunder også nogen af de mest loyale som har været sammen med os siden EYE4U startede i 2008.

Når man er vagt i et butikscenter er det vigtigt man kan være synlig og samtidigt holde overblik. Derfor er det en stor hjælp jeg lynhurtigt kan tage min tlf. og se video-overvågningen over centret. På den måde har jeg endnu mere synlighed og bevidst om hvad der sker i hele centret.
Gotfred

Vagten i Grev4 Midtby

Det er vigtigt for mig, at jeg kan give mine medarbejdere de mest trygge rammer at arbejde i. Derfor er jeg glad for de løsninger vi har fået installeret. Vi har vi også fået monteret en skærm i butikken, så vi har bedre overblik over vores apotek, når vi har rigtig travlt. Jeg har valgt en samlet løsning til alle mine apoteker.
Jørgen Moestrup

Apoteker

Tal sikring med Benjamin

EYE4U er godkendt af forsikringsselskaberne, fordi vi er medlem af Sikkerhedsbranchen med mere end +1000 installationer. Det er din sikkerhed for  en professionel løsning.  Firmaet overholder gældende lovgivning og opfylder kvaliteten inden for ISO 9001 2015.  

Værdier

  • Vi tror på at et ærligt og åbent samarbejde er vejen frem til en succesfuld relation.
  • Vores kunder er glade for at de har den samme kontaktperson – lige fra salg til installation.
  • Vi leverer et godt håndværk, gode produkter.
  • Vores aftaler er enkle og til at forstå.

Historie

EYE4U er etableret i 2008 af Don Benjamin Vohnsen.

Certificering

Vi er certificerede efter ISO-standarden 9001:2015.

Desuden er vi medlem af SikkerhedsBranchen.

Uddannelse

Hos EYE4U er vi faglærte indenfor sikkerhed og overvågning. Vi holder os løbende ajour med kurser og har praktisk erfaring hver dag med den nyeste teknologi.