Vi er godkendt af forsikringsselskaberne

Tyverialarm som skræmmer tyven væk

En moderne tyverialarm holder tyvene væk og sikrer dine værdier. Vi installerer effektive alarmer hos både erhvervskunder og hos private. 

En tyverialarm skal skræmme tyvene væk og alarmere dig eller vagter når der er uindbudte gæster - DET gør vores alarmer.

Alarmer der stresser tyven

Vores alarmer sørger for at stresse tyven med meget høje sirener. Det er selvføglelig også muligt at udvide systemet med tåge, blink og DNA sikring. Mulighederne er mange. 

Nemme at indstille

Alle vores sytemer er utrolig nemme og bruge og kan betjenes af alle. Vi sørger selvføglelig for en grundig oplæring i systemet. Og med den rette serviceaftale holder vi det problemfrit kørende for Jer.

 

Rigtig prissammensætning

Vi sørger selvfølgelig for I sammenråd med Jer, at sikre I har en alarm som opfylder Jeres ønsker og evt. forsikringskrav og vores langvarigt samarbejde med vores leverandører gør at vi kan lave det rigtige tilbud til den helt rigtige pris. Derfor kan vi altid matche dine behov med gode priser.

Vores erfaring bliver din styrke

Vi rådgiver dagligt og sikre virksomheder og privat i hele Danmark. Vi har et stærkt samarbejdsnetværk og selvfølgelig er vi forsikringsgodkendte til AIA.

Ekstra værdi

Hos os behøves I ikke leje alarmerne, I kan også vælge at købe dem og vi har ingen krav om de skal være koblet op til en kontrolcentral og vagt. I tvivl kontakt os, så sørger vi at finde en løsning der matcher Jeres behov.

Styr alarmen fra mobilen

I har rig mulighed for at kontrollere og slå Jeres alarm fra døgnet rundt, via mobil eller computer. Det er ikke bare smart, det er meget smart. 

Derfor skal du bruge os til tyverialarm

 1. 1

  Tyverialarmer til butikker

  Valget af alae fleste butikker har et forsikringskrav til alarmen. Og det er vigtig den installeres kriv noget fornuftig tekst her om hvad du gør når det er til butikker. Hvad skal man tænke over og hvorfor er du god til det
 2. 2

  Tyverialarmer erhverv/logistikcentre

  Skriv noget fornuftig tekst her om hvad du gør når det er tyverialarme  Hvad skal man tænke over og hvorfor er du god til det?
 3. 3

  Tyverialamr privat

  Skriv noget fornuftig tekst her om hvad du gør når det er privat alarmer. Hvad skal man tænke over og hvorfor er du god til det?

Kunde

Historier

Jørgen Moestrup - Apoteker

“Det er vigtigt for mig, at jeg kan give mine medarbejdere de mest trygge rammer at arbejde i. Derfor er jeg glad for de løsninger vi har fået installeret. Vi har vi også fået monteret en skærm i butikken, så vi har bedre overblik over vores apotek, når vi har rigtig travlt. Jeg har valgt en samlet løsning til alle mine apoteker.”

Kate Zederkof - Guldsmed

Det giver utroligt meget frihed, at man kan se sin butik hjemmefra. Både hvis vi får en fejlalarm men også hvis jeg skal havde overblik. Det er også en stor hjælp, at jeg kan sidde på kontoret og arbejde og samtidigt se på min videoovervågning og mine medarbejdere har brug for hjælp til at ekspedere kunder.”

Gotfred - Vagten i Grev4 Midtby

Når man er vagt i et butikscenter er det vigtigt man kan være synlig og samtidigt holde overblik. Derfor er det en stor hjælp jeg lynhurtigt kan tage min tlf. og se video-overvågningen over centret. På den måde har jeg endnu mere synlighed og bevidst om hvad der sker i hele centret.”


Få et tilbud på en tyverialarm

Lad os vurdere om dit firma eller hjem er ordentligt sikret. Vi kigger gerne forbi og peger de svage punkter ud og kommer med et bud på, hvordan de kan dækkes med effektiv alarmløsning.

Vi har styr på sikkerheden og lovgivningen og stiller os gerne til rådighed.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Copyright EYE4u.dkSorøvej 59, 4295 Stenlille