i

Videoovervågning til erhverv og privat

Med erfaring fra mere end +1000 opsætninger af videoovervågning er vi den rette partner, når det kommer til effektive, prisbevidste og brugervenlige videoløsninger 

Videoovervågning skal dække alle vinkler og være nemt at bruge - og så skal det være til at betale. Det kan vi hjælpe dig med.

Vi dækker alle vinkler

Vores moderne kamerateknologi gør at der ikke er blinde vinkler. Vi sørger for i projekteringen at din virksomhed eller dit hjem er 100% dækket med vores videoovervågning.

Nem videoovervågning

Når du har brug for at se optagelser fra videoovervågning, har vi markedets nemmeste interface, som gør det nemt at finde de optagelser som du skal bruge.

Rigtig prissammensætning

Vi har et langvarigt samarbejde med vores leverandører og montører. Det gør at vi kan lave det rigtige tilbud til den helt rigtige pris. Derfor kan vi matche dine behov med gode priser.

Vi har styr på lovgivningen

Hvor må man sætte videoovervågning op og hvordan skal optagelserne håndteres? Må man overvåge ansatte?  GDPR Videoovervågning? Alt det hjælper vi vores kunder med.

Kombinere systemer

Vi har forstand på teknikken og kan sammenkoble din videoovervågning med vores adgangskontrol og alarm hvilket giver dig den optimale sikkerhedsløsning.

Vores løsninger virker 24/7

Vi har moderne videoovervågning som virker både indvendigt og udvendigt og naturligvis både nat og dag. Med mange gennemprøvet muligheder også kamera med tale og vagtkontrol.

Backup af alt data

Få sikker og pålidelig backup af dine optagelser, så de altid er tilgængelige. Med raid eller fjern storage, levere vi driftssikre løsninger.

Derfor skal du bruge os til videoovervågning

 1. 1

  Videoovervågning af butikker og supermarkeder

  Når vi laver supermarkeder har vi især fokus på at kunne afsløre, butikstyveri, tricktyve og svind fra pengekassen. Vores kamera skaber også en øget  tryghed for medarbejderne og giver en præventiv videoovervågning. 
 2. 2

  Videoovervågning logistikcentre og catering

  Håndtering af gods og levering af fødevarer og pakker er i høj vækst. Vi hjælper nogle af danmarks førende logistik og catering virksomheder med at sikre pakken. Det gælder om at kunne dokumentere alt fra modtagelse ril forsendelse. Vi kombinere vores skarpe videoovervågning med POS karruseller, for hurtig og meget effektiv søgning. Det vigtigste er pakkens sporbarhed.
 3. 3
  Videoovervågning erhverv
  Vi tilbyder et bredt udvalg af videoovervågning. Fælles for vores systemer er at de er enkle og nemme at betjene. Vi har et stort udvalg af forskellige typerkamera, om det så skal være cube, dome, bullet eller en anden type kan vi hjælpe med at vælge det rigtige. Vi er total leverandør af videoovervågning og hjælper lige fra rådgivning til installation og undervisning. Vi tilbyder også leasing eller leje, hvis man ikke vil investere fuldt ud i et videoovervågningssystem. 
 4. 4
  Videoovervågning privat
  Investering i videoovervågning til privat brug kan hjælpe familien, med at føle sig tryg. Alle vores systemer er selv med app til de fleste telefoner og computere, så man kan tilgå sine kamera når man ikke er hjemme. Reglerne for videoovervågning er strenge og spørgsmål som f.eks. om man må videoovervåge udenfor egen grund eller videoovervåge mod sin nabo, kan godt være forvirrende. Og mange er ikke klar over de skal havde videoovervågningsklistermærker siddende synligt for personer som kommer ind på grunden. Som total leverandør, hjælper vi med planlægning, installation og vi sørger for at I bliver vejledt i lovgivningen så I overholder loven. Og selvfølgelig sætter vi nogle videoovervågningsklistermærker op. 

Kunde

Historier

Jørgen Moestrup - Apoteker

“Det er vigtigt for mig, at jeg kan give mine medarbejdere de mest trygge rammer at arbejde i. Derfor er jeg glad for de løsninger vi har fået installeret. Vi har vi også fået monteret en skærm i butikken, så vi har bedre overblik over vores apotek, når vi har rigtig travlt. Jeg har valgt en samlet løsning til alle mine apoteker.”

Kate Zederkof - Guldsmed

Det giver utroligt meget frihed, at man kan se sin butik hjemmefra. Både hvis vi får en fejlalarm men også hvis jeg skal havde overblik. Det er også en stor hjælp, at jeg kan sidde på kontoret og arbejde og samtidigt se på min videoovervågning og mine medarbejdere har brug for hjælp til at ekspedere kunder.”

Gotfred - Vagten i Grev4 Midtby

Når man er vagt i et butikscenter er det vigtigt man kan være synlig og samtidigt holde overblik. Derfor er det en stor hjælp jeg lynhurtigt kan tage min tlf. og se video-overvågningen over centret. På den måde har jeg endnu mere synlighed og bevidst om hvad der sker i hele centret.”


Få et bud på videoovervågning

Lad os vurdere om dit firma eller hjem er ordentligt overvået. Vi kigger gerne forbi og peger de svage punkter ud og kommer med et bud på, hvordan de kan dækkes med effektiv videoovervågning.

Vi har styr på sikkerheden og lovgivningen samt GDPR og stiller os gerne til rådighed.

Vi er selvfølgelig godkendt af sikkerhedsstyrelsen og medlem af sikkerhedsbranchen.

Copyright EYE4u.dk 2008- 2020 - Sorøvej 59, 4295 Stenlille