Adgangskontrol

i

Effektiv adgangskontrol

Vi tilbyder adgangskontrol som er nemt at brug og som kan kobles sammen med videoovervågning og alarmsystem. Vi har erfaring fra +1000 installationer og kan også hjælpe dig.

En effektiv adgangskontrol skal være nem at bruge for medarbejdere og UMULIG at passere for uindbudte gæster. Det kan vores løsninger garantere.

Flexibel adgangskontrol

Simpelt og enkelt opretning og sletning af kort og proxbrikker. Kan gøres fra ens egen arbejdscomputer.

Det kan tidsindstilles

I bestemmer hvornår medarbejderne har adgang til de forskellige døre, samtidigt har i altid overblik over hvem der har adgang, istedet for nøgler.

Rigtig prissammensætning

Vi har et langvarigt samarbejde med vores leverandører og montører. Det gør at vi kan lave det rigtige tilbud til den helt rigtige pris. Derfor kan vi matche dine behov med gode priser.

Vores erfaring bliver din styrke

Vi planlægger en løsning efter Jeres behov, om det skal være et stand alone ATC system eller om det skal kombineres med alarm og videoovervågning. Vi hjælper Jer fra projektering til installation og overlevering, trygt og nemt.

Ekstra værdi

Altid overblik over, hvem som kommer ind i virksomheden. Taber en medarbejder proxbrikken eller kortet, kan det enkelt og nemt slettes. Undgå uoverskuelige nøgler, som bare forsvinder.

Vores løsninger virker 24/7

Vi servicere selvfølgelig Jeres adgangskontrol, så I altid har et pålideligt system, som I kan bruge dag og nat.

Derfor skal du bruge os til adgangskontrol

 1. 1

  Adgangskontrol til butikker

  Sørg for det kun er personalet som kan komme ud på lageret og andre områder, som ikke er for kunder. En enkelt og nem løsninger giver kun adgang til dem  I ønsker.
 2. 2

  Adgangskontrol erhverv

  Få fuld kontrol over hvem som har adgang til Jeres ejendom, I kan enkelt og effettivt lave løsninger, som bestemmer hvilke medarbejdere som har adgang hvor. Desuden kan i oprette gæste og håndværker kort for enkelt og nem adgang.
 3. 3

  Adgangskontrol kombineret med videoovervågning og alarm

  Vores systemer er integrerbare og kan kombineres med vores alarmer og videooveråvgning, så I har et fuld sikringsystem og kun arbejder på den samme platform. Kontakt os for mere information.

Kunde

Historier

Jørgen Moestrup - Apoteker

“Det er vigtigt for mig, at jeg kan give mine medarbejdere de mest trygge rammer at arbejde i. Derfor er jeg glad for de løsninger vi har fået installeret. Vi har vi også fået monteret en skærm i butikken, så vi har bedre overblik over vores apotek, når vi har rigtig travlt. Jeg har valgt en samlet løsning til alle mine apoteker.”

Kate Zederkof - Guldsmed

Det giver utroligt meget frihed, at man kan se sin butik hjemmefra. Både hvis vi får en fejlalarm men også hvis jeg skal havde overblik. Det er også en stor hjælp, at jeg kan sidde på kontoret og arbejde og samtidigt se på min videoovervågning og mine medarbejdere har brug for hjælp til at ekspedere kunder.”

Gotfred - Vagten i Grev4 Midtby

Når man er vagt i et butikscenter er det vigtigt man kan være synlig og samtidigt holde overblik. Derfor er det en stor hjælp jeg lynhurtigt kan tage min tlf. og se video-overvågningen over centret. På den måde har jeg endnu mere synlighed og bevidst om hvad der sker i hele centret.”


Få et bud på adgangskontrol

Book os til et møde og så kommer vi gerne helt uforpligtende forbi og tager en gennemgang af Jeres virksomhed og fortæller om de fordele I ville kunde drage af adgangskontrol.

Vi har styr på adgangskontrol og stiller os gerne til rådighed.

Copyright EYE4u.dkSorøvej 59, 4295 Stenlille