Tag endelig kontakt til Benjamin

Du kan ringe til mig på telefon 61 799 700 eller du kan sende en mail på info@eye4u.dk

Herunder kan du bruge kontaktformularen for at skrive til mig.

Kontakt Benjamin hos EYE4U

Hvad siger andre?

Det er vigtigt for mig, at jeg kan give mine medarbejdere de mest trygge rammer at arbejde i. Derfor er jeg glad for de løsninger vi har fået installeret. Vi har vi også fået monteret en skærm i butikken, så vi har bedre overblik over vores apotek, når vi har rigtig travlt. Jeg har valgt en samlet løsning til alle mine apoteker.
Jørgen Moestrup

Apoteker

Det giver utroligt meget frihed, at man kan se sin butik hjemmefra. Både hvis vi får en fejlalarm men også hvis jeg skal havde overblik. Det er også en stor hjælp, at jeg kan sidde på kontoret og arbejde og samtidigt se på min videoovervågning og mine medarbejdere har brug for hjælp til at ekspedere kunder.
Guldsmed Kate Zederkof er sikret med eye4u
Kate Zederkof

Guldsmed

Når man er vagt i et butikscenter er det vigtigt man kan være synlig og samtidigt holde overblik. Derfor er det en stor hjælp jeg lynhurtigt kan tage min tlf. og se video-overvågningen over centret.
På den måde har jeg endnu mere synlighed og bevidst om hvad der sker i hele centret.

Gotfred

Vagten i Grev4 Midtby

Få en gratis sikkerhedsvurdering

Lad os vurdere om dit firma er ordentligt sikret. Du får en rapport der vurderer dit sikkerhedsniveau og forslag til forbedringer. Det er ganske uforpligtende.
Vi peger på de svage steder og kommer med et bud på, hvordan de kan dækkes med enten videoovervågning, alarmer eller adgangskontrol.