Don BenjaminVohnsen

Indehaver


EYE4U.DK er stiftet i 2008.
Vi er et sikringsfirma, som levere både enkelte løsninger og komplette turnkey løsninger.
Vi er godkendt af sikkerhedsstyrelsen og forsikring & pension.
Og kan derfor levere godkendte løsninger.


Vi bliver tit valgt på vores personlighed og tætte forbindelser med vores kunder. Derfor er det fleste af vores kunder også nogen vi har haft lige siden firmaet startede i 2008.

Vi tror på at et ærligt og åbent samarbejde er vejen frem til en succesfuld relation.

Vores kunder er glade for at de har den samme kontaktperson lige fra salg til installation.
Vi levere et godt håndværk, gode produkter og vores aftaler er enkle og til at forstå.


Vi har +10 års erfaring med alle typer af sikringsløsninger. Vi er kendte for at levere til tiden og til aftalt pris.

Danske leverandører

Hovedparten af vores produkter over 98% er fra danske levarandør, hvilket sikre vores kunder ikke er afhængig af os, hvis de ønsker en anden leverandør.

Vi er landsdækkende

Vi har et stærkt netværk at samarbejdspartnere og derfor kan vi også dække hele Danmark.

Rigtig prissammensætning

Vi har et langvarigt samarbejde med vores leverandører og montører. Det gør at vi kan lave det rigtige tilbud til den helt rigtige pris. Derfor kan vi matche dine behov med gode priser.

Kunde

Historier

Jørgen Moestrup - Apoteker

“Det er vigtigt for mig, at jeg kan give mine medarbejdere de mest trygge rammer at arbejde i. Derfor er jeg glad for de løsninger vi har fået installeret. Vi har vi også fået monteret en skærm i butikken, så vi har bedre overblik over vores apotek, når vi har rigtig travlt. Jeg har valgt en samlet løsning til alle mine apoteker.”

Kate Zederkof - Guldsmed

Det giver utroligt meget frihed, at man kan se sin butik hjemmefra. Både hvis vi får en fejlalarm men også hvis jeg skal havde overblik. Det er også en stor hjælp, at jeg kan sidde på kontoret og arbejde og samtidigt se på min videoovervågning og mine medarbejdere har brug for hjælp til at ekspedere kunder.”

Gotfred - Vagten i Grev4 Midtby

Når man er vagt i et butikscenter er det vigtigt man kan være synlig og samtidigt holde overblik. Derfor er det en stor hjælp jeg lynhurtigt kan tage min tlf. og se video-overvågningen over centret. På den måde har jeg endnu mere synlighed og bevidst om hvad der sker i hele centret.”


Få et bud på sikring

Lad os vurdere om dit firma har en effektiv sikring. Vi kigger gerne forbi og peger de svage punkter ud og kommer med et bud på, hvordan de kan dækkes med effektiv alarmløsning.

Vi har styr på adgangskontrol og stiller os gerne til rådighed.

Copyright EYE4u.dkSorøvej 59, 4295 Stenlille