Professionel videoovervågning

Vi leverer professionel videoovervågning i fuld HD

EYE4U leverer komplet installeret videoovervågning. Vi tager dig med fra projektering til kabling, installation af videokamera i fuld HD og en tryg overlevering, hvor I bliver undervist i korrekt brug.

Benjamin giver rådgivning til den bedste løsning for dig

Køb gode videokameraer. De skal placeres korrekt og du skal dække hele det området du vil overvåge. Det værste du kan opleve er, at du ikke kan se tyven eller de varer du overvåger.

Videoovervågning er en stor investering

Benjamin er 100% fagmand. Det er ham der rådgiver og det er ham der installerer. ​

Vi tager din videoovervågnig seriøst

Eye4U er godkendt af forsikringsselskaberne, fordi vi er medlem af Sikkerhedsbranchen med mere end +1000 installationer. Det er din sikkerhed for  en professionel løsning.  Firmaet overholder gældende lovgivning og opfylder kvaliteten inden for ISO 9001 2015.  

Bliv klædt på til korrekt valg af videoovervågning

Her er Benjamins 4 gode råd når du køber videoovervågning

Korrekt valg af videoovervågning

Når man ønsker at få installeret videoovervågning er det vigtigt at tage nogle ting i betragtning for at sikre man har et system, som både er brugtbart og skalerbart.

Skal man bruge 4 kameraer, vil vi altid anbefale man sikre sig at man som minimum kan sætte 1-2 kamera mere på, uden at hele systemet skal skiftes.

Ca. 75% af vores kunder får installeret et eller flere kamera indenfor et par år efter de har fået et videosystem. Det skyldes tit der opstår et øget behov for at kunne videoovervåge områder, som man slet ikke havde tænkt på kunne give værdi.

Videoovervågning, hvad skal ses?

Når man skal vælge kamera til videoovervågning er det vigtigt at vide hvad man ønsker at se. Er det Detektion, Observation, Identifikation eller Inspektion.

 • Ønsker man et farvebillede når det er mørk eller skal det være i grå toner.
 • Ønsker man termisk kamera eller skal man kunne tracke objektet.

Derfor anbefaler vi at man først planlægger hvad er der man vil se med kameraet inden man vælger sit videoovervågningssystem.

Vi har lavet et eksempel på præcis det samme billede men taget med forskellige former for kamera. Ud fra det kan man danne sig et indtryk.

Test 2

Korrekt valg af kamera til videoovervågning

Der findes rigtig, mange typer af kamera til videooovervågning. Det vigtigste er at de alle opfylder et bestemt formål.

Om det så er at optage:

 • Om dagen
 • Om natten
 • Indendørs
 • Udendørs
 • Læse nummerplader
 • Tælle antal kunder
 • Automatisk zoom og bevægelse, som f.eks. et PTZ kamera.

Når man vælger kamera til videoovervågning er det vigtigt man sætter sig ind i de forskellige modeller og for det meste kan man google sig til test af det pågældende kamera.

Man kan sagtens købe høj-kvalitetskamera som dækker de fleste behov. Men hvis man har et specifik behov kan der være penge at spare ved at finde det kamera, som opfylder de præcise krav.

Nogen har en ide om at et drejekamera er en god ting at have, men når man kun kan fokusere på et område af gangen kan det være en bedre løsning at sætte 3 faste kameraer og derved altid sikre sig optagelser af området.

De fleste systemer og kameraer kan komprimere billedet så det ikke fylder så meget på HDD, igen det mindsker krav til antal harddiske og dermed kan der altså opnåes en besparelse på udstyr.

Videoserver, åben platform?

Når man skal vælge videoovervågning, er det vigtigt allerede fra start at planlægge hvilken videooptager man vil optage sin videoovervågning på.

Åben platform

En åben platform er baseret på en videoserver hvor man tilkøber licens til hvert kamera. Det kan f.eks. være dem vi fohandler:

 • Avigilon
 • Mirasys
 • Ernitec easy view
 • Milestone.

Når man har en åben platform kan alle gængse kvalitetskameraer samarbejde med systemet og man er ikke afhængig af kun at bruge en leverandør.

De fleste kameraer i dag tilbyder “onvif” som er en fælles platform som kameraet kan snakke med optageren på.

Har man specielle opgaver hvor man skal kombinere kassebon eller scanner og stregkoder så er en åben platform er godt valg.

Desuden er søgetiden og brugen af softwaren for det meste hurtigere og nemmere, når man skal søge på tværs af flere kamera.

Lukket platform

En lukket platform er en simpel løsning hvor både optager og kamera er fra samme producent. Ofte tilbydes der dog at, man kan sætte 4-5 andre mærker/brands på og den understøtter “onvif” så den kan snakke med andre kameraer. Hvis de er opdateret.

En lukket platform er for det meste en billigere løsning men har til gengæld også sine begrænsninger med bl.a. søgehastighed over flere kameraer og POS kan være en udfordring.

Hosting i skyen

Man har allerede nu mulighed for hosting i skyen af videoovervågning og med tiden kan det blive den løsning som helt fjerner den fysiske optager ude hos kunden.

Idag er man stadig begrænset af båndbredden og prisen på, at skulle opbevare det i skyen. Derfor vil man tit ikke kunne tilbyd videokamera over 2 megapixel full HD.

Vi anbefaler endnu ikke en løsning i skyen. Opløsningen (filmkvaliteten) og det udbud man kan få synes vi ikke hænger sammen med prisen.

nn

Tal videoovervågning med Benjamin

Få et uforpligtende besøg og en vurdering af hvilke videokamera du skal bruge i forhold til din branche og dit krav til korrekt overvågning.